Eaton Authorized Partner

Eaton Authorized Partner

Schuurman Elektrokern Solutions en Eaton versterken samenwerking met Partnerprogramma.

Next step in de samenwerking op het gebied van Industriële Diensten.

De focus in de industrie verschuift in toenemende mate naar dienstverlening en customer solutions. Schuurman Elektrokern Solutions afdeling Industriële Diensten staat precies daarvoor opgesteld. Dé toegevoegde waarde partner voor projecten die meer kennis en kunde vragen dan gemiddeld.

Uiteraard zorgen wij dat onze kennis up-to-date blijft en verder wordt uitgebreidt. In dat kader zijn intensieve trainingen gevolgd bij Eaton. Met die extra kennis en kunde mag Schuurman zich vortaan Authorized Lean Solution Partner van Eaton noemen.

Het Authorized Lean Solution Partner-programma is speciaal bedoeld voor eindgebruikers met eenmalige projecten of voor klanten die geen of niet voldoende softwarekennis in huis hebben. Schuurman helpt deze bedrijven bij het programmeren van elektrotechnische componenten van Eaton tot een oplossing voor hun systeem of machine. De focus van Schuurman Elektrokern Solutions ligt op dienstverlening waarbij het proces en daarmee de bedrijfscontinuiteit wordt geoptimliseerd. Samen met een eigen service en onderhoudsafdeling (24/7 contract  + reparaties onder garantie) biedt dit optimale zekerheid. Gecombineerd met de al aanwezige kannis van Motor & Drives, Power Quality, energie besparing en betrouwbaarheid van systemen, is Schuurman Elektrokern Solutions dé partner voor de industrie.

Robert den Broeder, manager industriële diensten van Schuurman Elektrokern Solutions krijgt het Partnership bord uitgereikt uit hande van Michel Brouwer, Accountmanager OEM & Industrie van Eaton.

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Feedback geven
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen