Philips Optimize & Save campagne

Optimize & Save!

Het beste van twee werelden.

Overschakelen op de LED-verlichtingstechnologieën van Philips verbetert de kwaliteit van het licht en biedt enorme besparingen op energie- en bedrijfskosten.
Dat is zowel voor de installatiebranche als de eindklant een interessante oplossing.

 

In samenwerking met Philips maakt Schuurman het realiseren van een effectieve verlichtingsoplossing tot een eenvoudig, gestroomlijnd proces.

Of het nu gaat om kantoren, industriële verlichting, de horeca of detailhandel, wij begrijpen de verschillen in behoeften per branche.  dus u kunt op ons rekenen voor het betrouwbaar leveren van de verlichtingsoplossing die u wenst, van conceptontwerp tot projectmanagement.

Schuurman en Philips staan voor u klaar bij het realiseren van een totale verlichtingsoplossingen.  En u bent daarmee verzekerd van een resultaat dat u een maximale impact en verlichtingskwaliteit biedt met een minimum aan risico’s.

Neem contact op met uw Schuurman vertegenwoordiger of bel met uw Schuurman vestiging en vraag naar de mogelijkheden en projectondersteuning.

Klik hier voor download van de brochure Optimize & Save incl bestelnummers.

 

NU MET GRATIS PROFFESIONELE INSPACTIELAMP BIJ BESTELLING VAN €1500,- OF €2500,- NETTO CORELINE. DOWNLOAD HIER HET ACTIEFORMULIER.

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen